Se opreste apa in zona centrala la Timisoara. Interventii ale Aquatim si in judet

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc sau lucreaza in zona centrala a orasului vor ramane joi fara apa la robinete aproape o zi intreaga.

Aquatim va executa legaturile la noua conducta PEHD 355mm din Parcul Civic. Vor ramane fara apa consumatorii din pietele Iancu Huniade si Maresal Ferdinand Foch, de pe bulevardul Ion C. Bratianu si strazile Carol Telbisz, Episcop Augustin Pacha, Proclamatia de la Timisoara, Bolyai János, General Praporgescu, precum si Hotelul Continental, Bega Shopping Center, Colegiul Tehnic ”Ion I. C. Bratianu”, Facultatea de Chimie si Ingineria Mediului si Sala 2 a Teatrului National.

De asemenea, miercuri echipele Aquatim vor interveni la Ficatar pentru spalarea retelei de dfistributie. Lucrarile vor avea loc intre orele 8 si 13, insa in aceasta situatie apa nu va fi oprita, dar presiunea va fi scazuta.

Miercuri, intre orele 8 si 15 se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Vucova. Aici se vor face spalari ale rezervorului de inmagazinare.

Joi, intre orele 8 si 16, echipele Aquatim vor actiona in Bethausen, Leucusesti, Cutina si Cladova. In toate aceste localitati va fi intrerupta furnizarea apei potabile in acest interval deoarece vor fi spalate si dezinfectate rezervorul si reteaua de distributie.

Tot joi, intre orele 8 si 14 va fi spalata reteaua de distributie la Cheveresu Mare, iar pe durata interventiei presiunea apei va fi scazuta.

Vineri va spalat si rezervorul de inmagazinare la Sinersig, astfel ca intre orele 8 si 13 furnizarea apei va fi intrerupta partial.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.