Avalansa de betivi si drogati la volan, pe strazile din Timisoara si din judet

TIMISOARA. Trei zile de razii in trafic ale politiei au dus la prinderea a zeci de soferi care nu au respectat legea, atat la Timisoara, cat si in judet. Multi dintre ei erau beti si drogati la volan, fiind implicati si in accidente.

CITESTE SI: 14 migranti inghesuiti intr-o Dacie, capturati de politisti la doi pasi de Timisoara. Unde urmau sa ajunga transfugii 

Oamenii legii au fost chemati la un accident usor pe strada Stefan cel Mare din Timisoara. Soferii implicati in tamponare au fost testati, iar unul dintre ei, in varsta de 31 de ani, s-a dovedit a fi si baut, 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat, cat si drogat. Inconstientul s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unei masini sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Politistii au facut cercetari si la un accident si pe strada Corneliu Coposu. Vinovat a fost un sofer de 59 de ani, beat, care avea o alcoolemie de 0,90 mg/l. Si el s-a ales cu dosar penal.

In cele trei zile de razii, s-au dat peste 300 de amenzi, iar 43 de soferi au ramas pietoni.

Si saptamana trecuta, politistii au prins mai multi soferi drogati care s-au urcat la volan si s-au avantat in trafic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.