Spania isi deschide granitele, fara restrictii, pentru toti cei vaccinati

Dupa Grecia, si Spania se grabeste sa recupereze terenul pierdut de turism din cauza pandemiei.

CITESTE SI: Avem peste 175.000 de oameni complet vaccinati anti COVID in Timis. Noi reactii adverse: pleoape umflate si lesin. Au trecut repede

Strainii care dovedesc ca sunt vaccinati anti-COVID-19 de cel putin doua saptamani cu schema completa vor putea intra fara restrictii în Spania începand de luni, 7 iunie. Vor fi acceptate nu doar serurile aprobate de Agentia Europeana pentru Medicamente, ci si vaccinurile chinezesti Sinopharm si Sinovac Corona-vac, datorita administrarii semnificative a acestora în America Latina si în Orientul Mijlociu.

Spania nu va primi, totusi, vizitatori din India, Africa de Sud si Brazilia, tari cu raspandire accentuata a noilor variante ale coronavirusului SARS-CoV-2.

Relaxarea restrictiilor pentru intrarea în Spania vine dupa ce tara iberica a pierdut deja 20 de milioane de turisti în primele 4 luni ale anului.

Citeste mai mult AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.