Nesimtit la coada maturii intr-o localitate de langa Timisoara. A fost pus sa curete cojile de seminte pe care le scuipase pe jos. Foto

TIMISOARA. Un tanar a fost amendat si pus la maturat dupa ce a spart seminte si a aruncat cojile pe jos.

CITESTE SI: Cearta intre femei sfarsita in sange, in plin centru, la Timisoara 

Totul s-a intamplat seara trecuta, la Ghiroda. Individul a mancat seminte chiar intr-un loc de joaca si a scuipat cojile pe tartan. A fost vazut insa de politistii locali.

Pe langa amenda insa, agentii i-au adus insa si o matura si farasul sa curate locul.

Cu totii ne dorim parcuri ingrijite si curate si nu ne face deloc placere sa stam pe covoare de coji de seminte atunci cand iesim la aer curat sau cu copiii la joaca. De foarte multe ori se intampla ca dimineata sa le gasim ca in fotografiile de mai jos. Ce e de facut? Pana cand nu invata toata lumea sa ii respecte pe cei din jur si sa pastreze curatenia, dam amenzi: intre 500 si 1.000 de lei, in cazul de fata, plus curatatul locatiei„, au transmis reprezentantii Primariei Ghiroda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe cand si in Timisoara ? Pe langa seminte mai consuma bauturi la doze , tigari si altele care ajung tot pe jos si tot in locuri de joaca si parcuri si tot de tineri aruncate! Nu mai vorbim de educatie ca habar n au ce i aia !

  2. Camere de filmat in zona si am rezolvat problema!

  3. O mare nedreptate, o pedeapsă nemeritată, încă o dramă ca un simbol, trăită tocmai acum, când se serbează ZIua Tratatului de la Trianon, de un nativ al Banatului care, în mod evident, a păstrat obiceiurile civilizate legate de semințe, anterioare datei de 4 iunie 1920! În realitate, bănățeanul cu pricina (un harnic agricultor) nu făcea altceva decât să însămânțeze terenul, după obiceiul locului, în vederea viitoarei recolte de floarea-soarelui.

    • Banatanul acesta vad a a insamantat-o si pe ma-ta!

  4. Sa nu uitam ca DOAR olteanu e mic negru si spurcat, mancand seminte toata ziua ca el e asistat social!
    Aici pe ste comenteaza multi olteni imputiti care au venit in banat rupti in cur de foame, ca daca era bn la ei in jegoasa de oltenie, ramaneau acolo, dar ei se imultesc ca sobolanii si duc boala si incultura in lume, pleava societatii, zici oltean si tragi apa!!!! ati vazut oltean, cinstit si muncitor??? ce gluma buna