Stand Up Paddle-ul, placa gonflabila cu care te poti da pe lacuri, rauri si la mare, dar o poti folosi si la pescuit. Oferta de sezon a showroom-ului de articole sportive Fischer din Timisoara. Video

TIMISOARA. Vine vara, vin concediile si fiecaruia dintre noi ii zboara gandul la o plaja insorita si la relaxare.

Showroom-ul Fischer din Timisoara va asteapta cu oferta de sezon la articole sportive de top de la cei mai importanti producatori din domeniu.

Fie ca vreti un concediu mai lung sau o iesire in natura, pe un lac sau un rau in apropiere de Timisoara, acesta este singurul loc din oras de unde puteti cumpara Stand Up Paddle-ul de la Aqua Marina.

SUP-ul (Stand Up Paddle) este asemanator unei placi de surf, doar ca este gonflabil si nu aveti nevoie de vreo remorca pentru a-l lua intr-o deplasare, ci poate fi depozitat atat intr-o geanta obisnuita, un rucsac, cat si intr-una speciala pentru asa ceva. Iar showroom-ul de la Timisoara are modele de toate marimile, rezervate copiilor si adultilor.

Cel mai mic dintre SUP-uri are 2,44 de metri, iar cel mai lung este cel de 6,7m, iar pentru fiecare puteti gasi paddle-uri (vasle) de diferite marimi. Fiecare dintre SUP-uri poate fi folosit si pentru a face surf, windsurf sau rafting, si, chiar daca picati de pe el, nu-l pierdeti. Aceasta pentru ca ramaneti legati in permanenta de placa printr-un cablu.

Pe SUP-uri pot fi montate si scaunele si li se pot atasa mici motorase.

Prin asta ne remarcam. Avem o gama diversificata de produse, de la Stand Up Paddle-uri(SUP) la kaiace, barci si toate se impart in diferite categorii, de la distractie, stat pe lac pentru relaxare, la rafting, la windsurfing. Barcile le avem de 2,4,6 persoane. La fel si SUP-urile se impart. Le avem pe cele mari care pot sa tina pana la 8 persoane…Avem modele de SUP-uri la care putem sa atasam un scaunel, sa stam frumos pe el si sa pescuim. Avem si scaunul normal in care poti sta linistit si sa plutesti pe lac. Poti sa stai si intins, sa dai la paddle, avem o gramada de accesorii… SUP-urile sunt foarte usor de manevrat. Efectiv dezumflam SUP-ul, l-am bagat intr-un ghiozdan, l-am luat in spate si plecam dintr-un loc in altul, de la un lac la altul. Avem si pompe, se umfla foarte usor, undeva la 5 minute dureaza tot procedeul, daca il facem manual. Avem si motorase electrice care se pot atasa la unele SUP-uri, motorase care duc pana la 6 km/h„, a declarat Bogdan Bristan, director al showroom-ului Fischer.

Reprezentantii showroom-ului le pregatesc si o surpriza in aceasta vara celor care nu sunt hotarati daca sa cumpere sau nu un SUP.

Avem un produs special. Este un fel de punte, iar la capetele ei se pot aseza 8 SUP-uri, se pot ancora, iar in mijloc sa fie un instructor de fitness, iar ceilalti elevi stau pe cate un SUP si fac ce face instructorul. O sa fie un proiect al nostru pe lacurile din apropierea Timisoarei, Ghioroc, Valiug, Trei Ape, unde o sa filmam asa ceva. Noi o sa punem la bataie yoga dock-ul si cele opt SUP-uri” a completat Bogdan Bristan, manager al showroom-ului Fischer.

Oferta de vara a showroom-ului este insa una mult mai bogata. Pe langa SUP-uri si accesoriile acestora, pe rafturi puteti gasi o bogata colectie de imbracaminte pentru drumetii, ciclism, alergare sau rucsacuri de toate marimile, majoritatea dotate cu furtunase pentru hidratare.

De asemenea, in showroom-ul Fisher puteti gasi o gama diversificata de ochelari si casti de protectie, de la producatori de top.

Bolle se remarca prin ochelarii pentru ciclism, cu lentila speciala phantom, care se inchide si se deschide in functie de lumina de afara. Cei de la Cebe se remarca prin ochelarii pentru alergat, iar Serengeti sunt top 5 cei mai buni ochelari de pe piata cu o lentila foarte buna pentru condus… Avem si casca speciala de la Bolle, facuta in colaborare cu Le Coq Sportif, este gama de top, beneficiaza de tehnologia MIPS. Este un sistem avansat care protejeaza creierul in cazul unei lovituri. In momentul in care ai cazut, interiorul castii se va deplasa stanga-dreapta, fata-spate, in asa fel incat forta impactului sa se disperseze si sa nu fie intr-un singur punct. Din partea celor de la Camelback avem bidoanele speciale de trecking, pentru drumetii, care sunt termoizolante, pastreaza lichidul cald sau rece, avem termosuri, cani, de care ne putem folosi. Avem o gama diversificata si pentru copii si pentru adulti„, spune directorul showroom-ului Fischer din Timisoara, Bogdan Bristan.

Showroom-ul Fisher este deschis zilnic, de luni pana vineri, intre orele 09.00 si 17.00. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de Facebook Fischer Romania.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce prostie de sport, fara suparare.