Teferi si nevatamati. Au fost gasiti copiii de 3 si 5 ani disparuti in Caras Severin, cautati de sute de oameni. Au mers fara oprire toata noaptea

Cei doi copilasi de 3, respectiv 5 ani, disparuti miercuri seara de acasa dintr-o localitate de langa Baile Herculane si cautati de sute de oameni, au fost gasiti joi dupa-amiaza.

CITESTE SI: Tanarul din Timis care i-a furat iubitei sale 170.000 de euro si a ingropat o parte din bani, prins la frontiera. De ce e cercetat in libertate 

Florin Gheorghe Fratila si Maria Magdalena au fost gasiti la 8 km de satul parintesc, in apropiere de localitatea Plugova, pe marginea drumului national ce leaga Timisoara de sudul tarii. Micutii au fost observati de un sofer care a sunat imediat  la 112.

Copiii au fost gasiti in urma cu putin timp. Au fost preluati de politisti. Un participant la trafic i-a vazut pe marginea DN 6, in apropiere de Plugova,a sunat la 112 si imediat au ajuns colegii la fata locului si i-au preluat. La o distanta de 8 km de locul disparitiei au fost gasiti„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Cei doi frati au fost dusi la un centru de permanenta din apropiere pentru un consult medical rapid si vor fi incredintati reprezentantilor de la Protectia Copilului Caras Severin. Erau infometati si speriati. Cel mare a povestit ca au mers fara oprire aproape toata noaptea, apoi au adormit in iarba. Cand s-au trezit, si-au continuat drumul si au ajuns la DN6, unde au fost vazuti de soferul vigilent.

Va reamintim, doi copilasi, care sunt frati, se jucau miercuri seara in curtea casei sub supravegherea mamei si a bunicii, iar la un moment dat cei doi au disparut. Din momentul in care a fost anuntata disparitia micutilor aproape 100 de politisti, jandarmi, pompieri, padurari, salvamontisti, dar si localnici au plecat in cautarea celor doi copii.

In aceasta dimineata la Mehadia a ajuns si o autospeciala cu sistem de termoviziune, dar si un elicopter, ambele folosite pentru gasirea micutilor.

CITESTE SI: Sistem de termoviziune de la Politia de Frontiera Timisoara trimis pentru cautarea celor doi copii disparuti in Caras – Severin 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Felicitari soferului. Merita facut erou omul asta, alaturi de oamenii care au ajutat. Sa le fie rusine parintilor si bunicilor.