Timotion si lucrarile la linii schimba traseele autobuzelor si tramvaielor in acest final de saptamana la Timisoara

TIMISOARA. Sambata si duminica mai multe tramvaie si autobuze vor circula pe trasee schimbate.

CITESTE SI: Un singur caz nou de coronavirus la Timisoara, rata de infectare a coborat la 0,30 la mie. A crescut insa numarul pacientilor cu COVID la ATI in Timis 

Sambata, tramvaiele de pe liniile 1, 8 si 9 nu vor mai ajunge pana la Gara de Nord, ci vor intoarce in bucla din zona Dambovita. Motivul acestei devieri a mijloacelor de transport este reprezentat de lucrarile ce vor fi facute de echipele STPT la linia de pe strada Garii.

Legatura dintre bulevardul Regele Carol I si Gara de Nord va fi asigurata de un autobuz, care va circula pe acest traseu pe tot parcursul zilei de sambata. Autobuzul va avea capete de linie intersectia dintre strada Garii si strada Gheorghe Baritiu (bucla de intoarcere a troleibuzelor), respectiv intersectia dintre bulevardul General Ion Dragalina cu bulevardul Regele Carol I.

Tot in weekend, mai multe mijloace de transport in comun vor fi deviate din pricina organizarii unei noi editii a Timotion. Sambata se va inchide circulatia rutiera pe splaiul Nicolae Titulescu, pe sectorul strada Jiul – bulevardul 16 Decembrie 1989, si pe splaiul Nistrului, pe sectorul strada J.H. Pestalozzi – bulevardul 2 August 1919, in intervalul orar 08:00 – 19:00. in aceste conditii, autobuzele care circula pe linia Expres 3 vor circula deviat pe traseul bulevardul 16 Decembrie – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Republicii – strada Jiul, dupa care revin pe traseul normal; pe sensul Gara de Nord – strada Apicultorilor, autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula pe traseul consacrat.

Duminica, in intervalul orar 08:00 – 12:00, se vor inchide si bulevardul Vasile Parvan, bulevardul Corneliu Coposu si strada J.H. Pestalozzi. in aceste conditii, autobuzele care circula pe linia Expres 8 intre Printul Turcesc si Piata Balcescu vor avea urmatorul traseu tur-retur: strada Baba Dochia – strada Iepurelui – strada stefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – Piata Balcescu.

Autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula normal pe sensul strada Apicultorilor – Gara de Nord, pana pe aleea FC Ripensia, dupa care vor intra pe bulevardul Eroilor de la Tisa – Bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Republicii – strada Jiul, mai departe circuland pe traseul normal. Pe sensul Gara de Nord – Apicultorilor, autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula pe traseul consacrat, pana pe bulevardul Regele Ferdinand I (Catedrala Mitropolitana), apoi pe bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babes – strada Cluj, de unde revin pe traseul normal.
Troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul liniei 15 troleibuze, pe tronsonul Complexul Studentesc – strada Traian Grozavescu (Posta Mare).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.