Presiune scazuta la robinet si apa oprita in mai multe localitati din Timis. Interventii Aquatim

TIMIS. Echipele Aquatim continua lucrarile de igienizare a retelei de distributie si va lasa fara apa mai multe localitati din judet, in timp ce in altele doar va fi presiune scazuta la robinete.

Vineri, intre orele 9 si 14 presiunea apei va fi scazuta la Gruni, in timp ce in intervalul 9-15 apa va fi oprita la Jebel.

Interventii vor avea loc si la inceputul saptamanii viitoare. Luni, intre orele 9 si 15 se va opri apa in Banloc si Voiteg. Marti, in acelasi interval orar se va sista furnizarea apei la Livezile, iar intre orele 11 si 16 la Dolat.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.