Atentie, soferi! Restrictii rutiere, timp de 3 saptamani, pe un drum extrem de circulat, langa Timisoara. Ruta ocolitoare

TIMISOARA. Soferii sunt sfatuiti sa foloseasca o ruta ocolitoare, daca au drum pe DN6, in dreptul localitatii Dudestii Noi de langa Timisoara.

CITESTE SI: Proiectul fabulos, nascut dintr-o teribila tragedie, din nou la Timisoara. Si-a pierdut copilasul inecat cu mancare, iar acum ii invata pe alti parinti cum sa acorde primul ajutor 

Consiliul Judetean Timis anunta restrictii de circulatie pe DC 46, sosea de legatura cu Dudestii Noi, in dreptul intersectiei cu DN 6.

Restrictiile sunt valabile vreme de trei saptamâni, timp in care se va circula pe o singura banda. Masura este necesara pentru instalarea unui podet, parte a lucrarii de modernizare a drumului judetean Sacalaz – DN 6.

Ca alternativa, pentru a se evita ambuteiajele, accesul auto spre si dinspre comuna Dudestii Noi se poate face si prin Becicherecu Mic, pe DJ 692A.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Intrebati va rog ce se intampla pe santierul de la Giarmata ?!
    De 3-4 saptamani sunt 2 utilaje care mai mult stau decat muncesc
    Am sunat la CJT azi dimineata la 8.30 la directia tehnica dar n a raspuns nimeni sa ma Lumineze