Caz incredibil. Zeci de oameni vaccinati impotriva COVID-19 cu aceeasi seringa

Gafa medicala intr-o uzina, unde un medic a folosit aceeasi seringa pentru a imuniza mai mult angajati.

CITESTE SI: Bilant COVID: Putin peste 300 de imbolnaviri cu coronavirus si 43 de decese, in Romania. Doar 12 nou infectati in Timis 

Situatia a fost descoperita la o uzina a companiei siderurgice austriece Voestalpine, una in care lucreaza 500 de oameni. Gafa medicala a fost descoperita dupa ce s-a constatat ca numarul de truse de vaccinare utilizate de unul dintre medici nu corespundea numarului de persoane vaccinate.

Medicul „care a vaccinat 59 de persoane, a explicat ca este posibil sa fi folosit cateva seringi de mai multe ori„, a spus unul dintre reprezentantii companiei, fara a oferi detalii despre motivele acestei gafe.

Intr-o declaratie trimisa AFP, Voestalpine isi exprima neintelegerea si solicita transparenta cu privire la modul in care ar fi putut sa apara o astfel de eroare, scrie hotnews.ro.

Grupul, care a efectuat controale la toate lanturile de vaccinare, a pus la dispozitia angajatilor in cauza asistenta psihologica. Voestalpine studiaza posibile consecinte juridice.

In Austria, guvernul a pus la dispozitia companiilor dozele de vaccin pe care ele insele sunt responsabile sa le administreze atunci cand capacitatea o permite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.