Aproape de a produce o mare surpriza. SCM Timisoara a pierdut un meci in care merita mai mult

Prim-divizionara de baschet SCM Timisoara a condus aproape tot meciul campioana CSM Oradea, pe terenul acesteia in primul meci din play-off. Bihorenii au avut insa un finis mai bun si s-au impus cu 84-74, mult mai strans decat o arata insa scorul.

CITESTE SI: Goana nebuna prin oras. Soferita prinsa cu 150 km/h, pe strada. Cum au ‘premiat-o’ politistii 

Startul de meci a fost echilibrat, insa nu foarte spectaculos. Elevii lui Dragan Petricevic au aratat curaj si determinare, conducand cu 16-14 la prima sirena si 36-35 la pauza mare. mai mult, in sfertul 3 banatenii s-au dus la +11, dar apoi bihorenii au avut un partial de 26-6 cu care si-au apropiat victoria, 84-74.

Nikola Gajic a fost prinicipalul remarcat de la Timisoara cu 16 puncte si 4 recuperari. Igor Mijajlovic a contribuit cu 13 puncte, 8 pase decisive si 3 recuperari, iar Sherwood Brown cu 10 puncte si 4 recuperari. Aaron Broussard (CSM Oradea) a fost omul meciului cu 20 de puncte.

Oricum, o evolutie buna a Timisoarei care are miercuri sansa de a trimite partida intr-un eventual joc decisiv ce se va disputa pe Bega.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.