Peripetiile fetelor de la Becicherecu Mic. Au ramas in camp, fara semnal, dar au ajuns pana la urma la Galati si au rupt blestemul

Poveste cu final fericit pentru prim-divizionara de fotbal feminin Fortuna Becicherecu Mic. „Zeitele” au avut un accident in drum spre Galati si au ajuns cu greu in orasul de pe Dunare. Dupa o noapte alba, fetele au dat a doua zi totul pentru victorie in meciul cu Universitatea. Fortuna a intrerupt seria negativa si viseaza din nou la podium.

CITESTE SI: Speranta moare ultima. Politehnica Timisoara are doar varianta victoriei in meciul cu Mioveniul

“Roțile, fug roțile!! striga Meli (Melisa Sodinca, atacantul echipei). Ne uitam toti pe geam si vedem cum ne depasesc cele doua roti din spate de pe partea stanga. Ne balansam, dar reusim sa ne oprim dupa cativa metri. Ploua cu galeata si suntem in mijlocul muntilor dintre Targu Secuiesc si Focsani, fară pic de semnal. Dupa multe incercari, plimbat in stanga-dreapta, soferul prinde un firicel de semnal si anunta incidentul. Pleaca de la Husi inspre noi un microbuz, iar din Focsani un mecanic. Trece momentul de panica si ne obisnuim cu ideea ca urmeaza sa stam cateva ore acolo. Proviziile sunt pe sfarsit si mergem cu ocazie pana in primul sat pentru a cumpara mancare. Dupa ceva timp ajunge mecanicul si schimba piesa defecta. Pornim usor din nou la drum, iar cu 100 km inainte de Galati schimbam si microbuzul. Ajungem la Galati obositi fizic, dar mai ales psihic. Cel mai important este ca am scapat teferi! Cum poti monta o echipa pentru meci dupa o astfel de zi? Greu. Dar ne-am odihnit, ne-am recuperat si am jucat ca si cum nimic nu s-a intamplat ieri. Dupa o serie negativa, obtinem o victorie importanta. Extrem de importanta pentru moralul nostru! Nu vom uita prea curand aceasta deplasare plina de peripetii, dar este o deplasare care probabil ne-a unit mai mult ca oricand!”, a fost povestea deplasarii cu buclul a echipei timisene, povestite pe pagina de socializare chiar de protagoniste.

Cel mai important este ca Fortuna a reusit sa castige, dupa trei infrangeri la rand in prima liga, 1-0, gol Adina Rognean in minutul 20 si echipa, clasata momentan pe patru, isi doreste o pozitionare pe podium cu trei jocuri ramase de disputat in play-off.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.