Ghinion urias pentru niste hoti de masini din Timisoara. Au ramas in pana prostului

TIMISOARA. Au furat o masina din Timisoara si au plecat la plimbare in miez de noapte, insa au fost prinsi la scurt timp de politisti.

CITESTE SI: Nu reusesc sa-i potoleasca. Alte amenzi de peste 60.000 de lei date de politisti la Timisoara si in judet celor care refuza sa poarte masca sau ies noaptea fara motiv din case

Doi tineri, ambii in varsta de 31 de ani, au luat noptea trecuta o masina din Timisoara si au iesit din oras, cu destinatia Buzias. Autoturismul a ramas fara combustibil pe drum, asa ca l-au abandonat pe camp, in apropiere de Bacova.

Intre timp, proprietarul masinii a raportat furtul, iar politistii au inceput cercetarile si au gasit mai intai autoturismul. In jurul orei 1 dimineata, cei doi indivizi au fost capturati in Bacova.

Oamenii legii le-au intocmit un dosar penal pentru furt si continua cercetarile pentru a afla daca cei doi au mai savarsit si alte infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.