O infrangere care da insa sperante. Timisoara pierde cu liderul din Cluj, dupa ce a jucat de la egal la egal

TIMISOARA. Nimic nu este mai rau in baschet dceat sa pierzi la un punct diferenta, in ultimele secunde. A patit-o din nou SCM Timisoara, dar in fata liderului sezonului regulat, U Cluj, dupa un meci, cum altfel, dramatic. Ardelenii au punctat la ultimul lor atac si au castigat cu 67-66, insa timisorenii au avut sansa sa inchida si pana atunci jocul.

CITESTE SI: Timisoara va avea un adevarat hub de sanatate. Cea mai mare investitie in infrastructura medicala din Romania porneste la Spitalul Judetean 

Oricum, elevii lui Dragan Petricevic au aratat inca o data ca se pot juca de la egal la egal cu fortele din baschetul romanesc, si de ce nu, in conditii de arbitraje corecte se pot si impune. A fost un esec din care SCM poate invata, dar si un meci care da sperante pentru play-off, acolo unde Timisoara va fi o „nuca” tare.

Revenind la desfasurarea partidei, U Cluj a inceput mai bine, avand 23-15 la prima sirena, dar banatenii au revenit la un singur punct distanta la pauza mare, 33-32. SCM a avut un sfert 3 bun si a preluat conducerea, terminand in avantaj sfertul 3, 55-53. Clujul a inceput mai bine ultima secventa, a preluat conducerea, s-a jucat apoi pe contre, iar in ultimele 30 de secunde Timisoara avea 66-65 si atacul. Olah s-a incurcat singur, apoi Andrija Stipanovic a reusit un cos de sus din fata acelauias Olah. Tot Olah a gresit si ultima pasa a meciului iar Clujul s-a impus cu 67-66.

Brown a impresionat pentru Timisoara cu 23 de puncte si 6 recuperari, Lazar contribuind cu 12 puncte. De la Cluj, Stipanovic a fost omul partidei cu 27 de puncte.

Meciul nu a mai avut miza in clasament, Clujul terminand sezonul regulat pe locul 1, iar Timisoara pe 7 indeplinindu-si obiectivul de a intra in play-off.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.