Doua meciuri importante, in parti diferite ale clasamentului pentru Politehnica si Ripensia Timisoara

TIMISOARA. Poli si Ripi joaca sambata doua partide decisive. Alb-violetii vor sa reintre in lupta pentru barajul de promovare in primul esalon, iar baietii in galben-rosu au nevoie de un succes pentru a-si asigura locul in liga secunda.

CITESTE SI: Asezata in plin centru cu scandal, a ajuns un simbol al orasului. Statuia Lupoaicei, la 95 de ani de cand a fost adusa la Timisoara 

Politehnica joaca in play-off, dar vine dupa o serie ingrozitoare, si din punct de vedere al rezultatelor, o remiza si trei esecuri, dar si al jocului prestat. Dan Alexa, care si-a dat demisia, dar a revenit la cererea suporterilor a spus ca pentru meciul cu Miercurea Ciuc, va evolua cu alti jucatori, mult mai tineri. „Sunt obligat in momentul acesta sa scad media de varsta. Suntem echipa cu cea mai crescuta medie, de 29-30 de ani, s-a demonstrat ca atunci cand jucam cu echipele cu medii de 23-24 ani avem tot timpul o viteza in minus. Asta nu scade sub nicio forma aprecierea mea pentru ei, doar ca este momentul pentru o schimbare. E momentul ca si jucatorii tineri sa aiba sanse, sa evolueze”, a spus tehnicianul.

Poli joaca impotriva formatiei din Miercurea Ciuc, sambata, de la ora 12.30 pe stadionul Dan Paltinisanu.

Cealalta reprezentanta a Timisoarei, Ripensia va juca la Tg. Jiu, cu ultima clasata. Echipa banateana are nevoie de victorie pentru a ramane pe locul ce ii garanteaza deocamdata salvarea directa de la locul de baraj pentru mentinere. Cosmin Petruescu, antrenorul care a plecat si el de la echipa, fiind insa intors de club, a atentionat ca adversraul nu trebuie subestimat. ”Am face o foarte mare greseala daca am trata acest joc prin prisma situatiilor sau pozitiilor din clasament ale celor doua echipe. Pandurii a aratat de-a lungul acestui campionat ca ramane o echipa imprevizibila, impotriva careia este destul de greu sa joci. Este adevarat ca a alternat rezultatele pozitive cu infrangeri la scor. Dar asta s-a intamplat la majoritatea echipelor care au in componenta jucatori tineri”, a spus Petruescu.

Pandurii – Ripensia se joaca sambata, de la ora 11 la Tg. Jiu.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.