Poli Timisoara cauta prima victorie din play-off la Mioveni. Dan Alexa spera la un loc de baraj

TIMISOARA. Dupa doua infrangeri consecutive, Poli Timisoara merge la Mioveni pentru un meci impotriva formatiei care a stabilit scorul de pana acum al play-off-ului.

CITESTE SI: 12 paturi noi de Terapie Intensiva operationalizate in tara, la spitalele COVID. La Timisoara si in judet sunt toate pline. 70 de pacienti infectati cu coronavirus, in stare critica 

CS Mioveni vine dupa o victorie clara in deplasarea de la Calarasi, 5-1, si este o grupare care este foarte greu de batut pe teren propriu. Argesenii nu au mai fost invinsi acasa din etapa a 15-a a sezonului regular, cand Viitorul Pandurii s-a impus cu 2-1. In sezonul regular, la Timisoara, Mioveniul a obtinut o remiza alba, 0-0.

Poli are doar un punct obtinut in aceasta parte a sezonului, dupa egalul de pe terenul Dunarii Calarasi si nu are absente inaintea acestei intalniri. Antrenorul Dan Alexa spera la prima victorie din play-off si la un loc de baraj.

Pentru noi obiectivul este acum un loc de baraj, de fapt asta a fost obiectivul realist al nostru, clar. Desi, sincer, nu am fost cu nimic mai prejos Rapidului sau Craiovei, din contra, la Craiova am pierdut primind un singur sut pe poarta, cu exceptia loviturii de pedeapsa, la Calarasi a fost un meci bun, care, la fel, dupa numarul de ocazii, trebuia sa-l castigam, si Calarasiul a fost periculoasa. Dar e o diferenta de puncte, Rapidul si Craiova s-au distantat. E o diferenta care in momentul acesta e greu remontabila. Trebuie sa fim realisti. Pentru ca e un play-off si ca sa recuperezi noua puncte trebuie sa legi trei-patru victorii, dar locul de baraj ne este accesibil. Suntem trei sau patru echipe pe doua locuri, diferenta este mica intre noi. Avem mai multe meciuri acasa incepand din retur si ne jucam sansa pana la capat. Repet, un loc de baraj ne este accesibil si obtinerea lui ar fi o performanta”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

Tehnicianul timisorean spune ca nu se gandeste la demisie, in ciuda faptului ca Poli nu a mai invins pe nimeni de mai bine de-o luna.

Am mai spus, ce se intampla acum la Poli …sunt lucruri exceptionale. Asa cum s-a pornit la drum si parcursul, sigur, nici eu nu sunt multumit atunci cand pierdem – sunt primul care incerc sa fac o analiza si sa vad care sunt problemele. Ca prima parte ne-am indeplinit obiectivul, suntem in carti pentru un loc de baraj si este exclus sa ma gandesc la demisie, pentru ca peste tot unde mergem in tara suntem felicitati. Toata lumea considera ca ce se intampla aici e o minune si nu pot sa-mi dau demisia cand se intampla minuni„, a completat Alexa.

Duelul cu CS Mioveni este programat luni, de la ora 16, si va fi condus la centru de Adrian Illyes, ajutat la cele doua tuse de Gabriel Catana si Razvan Dobre.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.