Aproape 30 de scoli din Timisoara si din judet au deja mai multe cereri de inscriere la clasa pregatitoare decat locuri

TIMISOARA. La aproximativ doua saptamani de la inceperea inscrierilor in clasa pregatitoare, 28 de scoli din Timis au primit deja mai multe solicitari decat numarul de locuri disponibile.

CITESTE SI: E mare nevoie de sange pentru copilasii bolnavi de cancer la Timisoara. Academia Mamicilor te cheama sa fii eroul lor

Printre unitatile de invatamant din Timisoara care si-au depasit deja locurile prevazute prin planul de scolarizare se numara, si anul acesta scolile de elita din oras, respectiv Colegiul Banatean, Liceul Grigore Moisil, Liceul Pedagogic si scolile generale 30, 7 si 19.

In total, la nivelul judetului Timis, conform planului de scolarizare, pentru anul viitor scolar sunt prevazute 264 de clase cu 6014 de elevi, iar pana in acest moment, au fost depuse peste 4000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare.

Termenul limita pana la care se pot depune dosare este sfarsitul lunii aprilie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.