Accident pe Autostrada Vestului. Remorca unui tir, proptita intr-un pod care traversa soseaua de mare viteza, dupa explozia unui cauciuc. Foto

Accident spectaculos miercuri dimineata pe Autostrada A1, in apropiere de Orastie.

CITESTE SI: Interventia rapida a unui jandarm care a facut diferenta intre viata si moarte, la Timisoara 

Soferul unui tir conducea mastodontul catre Sibiu. In apropierea unei pasarele, unul dintre cauciucurile autovehicolului a facut explozie, iar conducatorul auto a pierdut controlul directiei de mers.

In acelasi timp, remorca tirului s-a desprins de capul tractor, s-a ridicat pe rotile din spate si a ramas proptita in podul care traversa soseaua de mare viteza.

Din fericire, soferul nu a fost ranit, iar capul tractorul a fost avariat usor, insa circulatia s-a desfasurat cu restrictii pe banda 1 si pe cea de urgenta pe ambele cai, dar banda a 2-a a fost inchisa pe ambele sensuri de circulatie, spre Sibiu si spre Nadlac.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.