Scandal la echipa de rugby a SCM Timisoara. Un jucator a sarit sa il bata pe antrenorul Valentin Calafeteanu

TIMISOARA. Situatie tensionata la echipa de rugby SCM Timisoara dupa esecul dur din Cupa Romaniei, cu Stiinta Baia Mare.

CITESTE SI: Interzis la hranirea porumbeilor la Timisoara, la fel ca-n toata Europa, pentru protejarea cladirilor. Amenzile vor fi mari. Video

Antrenorul Valentin Calafeteanu i-ar fi reprosat pilierului Horatiu Pungea faptul ca nu a facut deplasarea in Maramures, acesta fiind o piesa importanta in linia 1 a echipei timisorene. Iritat, Pungea a sarit la bataie si l-a si lovit pe fostul sau coleg, ajuns acum pe banca tehnica.

Informatia a fost confirmata pentru opiniatimisoarei.ro de managerul sectiei de rugby Danut Borzas, care spune ca o decizie in ce priveste o eventuala sanctiune va fi luata marti.

A fost un pilier care a sarit la bataie la Vali. Nu a fost dat afara, maine avem o sedinta la club. Conform regulamentului de ordine interioara si contractului de activitate sportiva. O sa vedem care au fost cauzele, o sa analizam. Nu a fost o bataie. A fost o altercatie usoara. Nu am fost de fata. Am stat de vorba cu Vali, care mi-a spus mi-a dat doua, m-am ferit si asta a fost tot. La fel a spus si Marian Sabau, care a vazut ce s-a intamplat. I s-au adus reprosuri lui Pungea ca nu a facut deplasarea la Baia Mare” a spus pentru opiniatimisoarei.ro, Danut Borzas, manager al echipei de rugby a SCM Timisoara.

Va reamintim, SCM Timisoara a fost invinsa sambata cu 40-10 de Stiinta Baia Mare intr-un meci care conteaza pentru Cupa Romaniei la rugby. Formatia timisoreana nu mai incasase 40 de puncte intr-o partida din intrecerile interne de 10 ani. In 28 mai 2011, banatenii pierdeau cu 45-12 tot in fata Stiintei Baia Mare, si tot in Maramures. Punctele de de atunci ale timisorenilor au fost semnate de Ene si Calafeteanu, cel din urma reusind un eseu si o transformare.

Se reia si Superliga

Rugbystii timisoreni vor relua la finele acestei luni si meciurile din Superliga CEC Bank. Primul meci era programat in 24 aprilie, insa la cererea conducerii celor de la Tomitanii Constanta, partida va fi amanata pana la o data ce va fi stabilita de ambele cluburi de comun acord.

Astfel, banatenii vor relua sezonul de primavara din Superliga in deplasare cu… Stiinta Baia Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.