Masuri de relaxare inca de la Pasti. Se deschide Litoralul, iar magazinele ar urma sa isi prelungeasca programul, anunta premierul Florin Citu

Mai multe masuri de relaxare pentru vacanta de Paste sunt propuse Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de catre primul-ministru, Florin Citu.

CITESTE SI:CITESTE SI: 2 saptamani de carantina nationala ar face minuni. Mesajul Ministerului Sanatatii legat de posibile noi restrictii 

Pentru cei care vor merge la slujba de Paste, circulatia pe timpul noptii ar urma sa fie permisa pana la ora 5.00 dimineata, si nu pana la ora 2.00 cum este stabilit in acest moment.

Magazinele ar urma sa ramana deschise pana la ora 20.00 in vinerea de dinainte de Pasti (varianta actuala ora 18.00); statiunile de pe litoral ar urma sa fie „deschise”, respectand toate regulile in vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (masura aplicata deja în statiunile de la munte).

In cursul zilei de joi, Guvernul va anunta noile restrictii relaxate.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.