S-a intors prima barza in cuibul vedeta din Carpinis, judetul Timis. Sosirea, urmarita LIVE de o multime de oameni. Foto si video

TIMIS. Asteptarea a luat sfarsit. Intr-unul din cuiburile din Timis unde este montata o camera video a celor de la Wildelife Romania, ce transmite imagini live, a sosit primul locatar.

CITESTE SI: Se ridica carantina la Timisoara, dar si la Dumbravita, Giroc, Ghiroda si Mosnita Noua. Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis 

Cei care urmaresc online, an de an, imaginile transmise de camera de supraveghere de la Carpinis au primit cu entuziasm sosirea primei pasari.

Cat de mult te-am asteptat! In sfarsit, ai ajuns acasa!„, „Bine ai venit Cris!” sau „Bun venit tuturor!!!Sa avem un sezon frumos, cu pui multi si cuminti!!!” au scris cativa dintre cei care au vazut imaginile cu pasarea ajunsa in cuib, pe pagina celor de la wildlife Romania.

Barza a ramas cateva minute in cuib si s-a odihnit dupa lungul drum tocmai din Africa, dupa care si-a luat din nou zborul in cautare de hrana.

Acum, toata lumea asteapta reintregirea familiei de berze de la Carpinis, din moment ce in fiecare an in cuibul de pe stalp vin cele doua pasari. Localnicii le-au numit Ella si Cris.

Berzele sunt urmarite din primavara pana-n toamna, iar internautii se bucura de fiecare moment, de la venirea acasa, aparitia puilor si primele lectii de zbor si pana cand familia se indreapta spre tarile calde.

Cei de la wildeliferomania transmit imaginile cu cuibul de berze de la Carpinis si LIVE pe Facebook.

AICI puteti vedea berzele de la Carpinis.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se intampla destul de rar in ultima perioada sa mai vezi si cate un articol care sa iti transmita sentimente pozitive.
    Multumesc 🙂