Casa facuta scrum intr-un incendiu in Timis. Un om a fost ranit. Foto

TIMIS. Flacari inalte si coloana de fum ce se putea vedea de la mare distanta, intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: 9 morti si alte 220 de imbolnaviri cu COVID la Timisoara si in judet. Avem peste jumatate din localitati in zona rosie si 10 focare active de coronavirus 

Un incendiul a fost anuntat, miercuri dupa pranz, la o casa din Sannicolau Mare. La fata locului au ajuns 4 masini de interventie si 11 pompieri, in ajutorul acestora venind si voluntarii de la Sanpetru Mare.

La sosirea salvatorilor flacarile mistuiau intreaga casa. Pompierii au reusit sa opreasca extinderea la alte imobile aflate in apropiere si in cele din urma au stins si focul, fara a mai reusi sa salveze ceva din locuinta.
Proprietarul casei a fost ranit usor si preluat de ambulanta SMURD ajuns la locul incendiului.

In urma incendiului, proprietarul locuintei a suferit usoare arsuri (de gradul 1) la nivelul membrelor superioare. Acesta a primit ingrijiri de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la spital. Pompierii urmeaza sa facă cercetari pentru a identifica cauza care a dus la producerea incendiului„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.