Centro Group, compania din Timis de la care cumperi produse profesionale de top, la preturi convenabile, si esti si scutit de o parte din impozit. Video

TIMIS. Centro Group si-a inceput activitatea in Timis inca din 1997, ca furnizor de accesorii de pantofi pentru producatorii italieni, dar si autohtoni.

In timp, de la an la an, s-a extins si diversificat domeniile de activitate.

Astfel, s-a ajuns, in 2020, la infiintarea unei divizii denumite Centro Social, pentru care compania a obtinut din partea statului roman un certificat de unitate protejata. In cadrul acesteia, lucreaza si persoane cu dizabilitati, care participa la realizarea unor produse din categoria detergentilor, dar si al accesoriilor de pantofi (sireturi,benzi biadezive etc.).

Produsele noastre se realizeaza cu participarea directa a unor persoane cu handicap, implicate in procesul de productie, ceea ce a creat premizele autorizarii noastre ca unitate protejata. In consecinta, orice agent economic poate achizitiona de la unitatea protejata Centro Social produse cosmetice si de curatenie, ceea ce inseamna facilitati fiscale pentru clientii nostri, conform legii 448/2006 privind protectia persoanelor cu handicap. Noi realmente credem in economia sociala si am sustinut-o chiar si in perioada in care nu existau aceste beneficii„, a declarat Raul Cionca, manager general Centro Group.

Conform legii, orice firma care achizitioneaza produse de la o unitate protejata isi poate deduce din obligatia de plata catre bugetul de stat 50% din suma pe care o datoreaza la fondul de handicap.

In cei peste 20 de ani de activitate, Centro Group a dezvoltat in permanenta divizia cu care si-a inceput activitatea in Timis, cea a accesoriilor pentru pantofi, ajungand furnizor pentru branduri de renume din tara noastra, precum Musette, Denis Shoes, Anna Cori sau Mrelbo.

Noi furnizam tot ce intra in componenta pantofului: adezivul cu care se lipeste talpa, ata cu care se coase, micile catarame, sireturi,intaritura, pensulele si culorile cu care se finiseaza. Pe langa
elementele care intra in componenta unui pantof, am dezvoltat o divizie speciala de preparare a cremelor si vopselurilor pentru finisaj, lucru care ne diferentiaza de concurenta. De asemenea, trebuie punctat ca in procesul de productie al acestor pachete de finisaj am implicat persoanele din categoria vulnerabila, angajati ai unitatii protejate Centro Social, ceea ce inseamna ca orice producator care cumpara pachetele de finisaj de la Centro Social va beneficia de facilitatile fiscale garantate de lege si va contribui la crearea de noi locuri de munca pentru persoane cu handicap„, mai spune Raul Cionca, manager general Centro Group.

Acestea nu sunt singurele componente ale activitatii Centro Group in Timis. In urma cu 5 ani a fost infiintata si Divizia myHoReCa, cea care se ocupa de vanzarea de echipamente profesionale pentru intreaga industrie. De atunci, firma a utilat sali de evenimente, restaurante,pensiuni si hoteluri, si a realizat de la zero chiar si un food truck.

Un lucru pe care Centro Group il face constant si il face bine este asistenta clientului, atat la punerea in functiune a echipamentelor vandute, cat si ulterior, nu doar in perioada de garantie. Pentru a realiza aceasta, am facut si facem eforturi considerabile, colaborand cu profesionisti in domeniu„, explica Raul Cionca.

O alta divizie a Centro Group este cea de detergenti.

La capitolul detergenti am facut un parteneriat cu un mare producator din Italia si am infiintat Italchimica East Europe SRL, companie care a inchis anul 2020 cu o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro, distribuind produse de curatenie, atat pentru uz casnic, cat si profesionale, catre lanturi comerciale mari, catre distribuitori si consumatori directi. Lucrand si dezvoltand aceste divizii de detergenti, in contextul anului pandemic 2020, s-a nascut o nevoie reala pe piata, aceea de igiena sporita, iar noi am venit cu acest concept de spalatorie de haine self service si un punct de vanzare, unde persoanele sa poata sa cumpere produse profesionale la pret de en-gros„, a declarat Raul Cionca manager Centro Group.

Produsele de curatenie ale companiei pot fi cumparate de la Concentro-Complete Washing Systems, care este amplasata in centrul comercial M City din Mosnita Noua, prima spalatorie profesionala de haine in regim self-service. Spalatoria vine si cu un concept nou pentru o spalatorie. Iubitorii de animale au locul lor special. Pot sa aduca si hainutele ori obiectele din tesatura ale prietenilor necuvantatori, pentru a le curata.

Planurile Centro Group sunt mult mai mari in viitor, urmand sa fie dezvoltata divizia imobiliara.

In cursul anului trecut am restructurat divizia imobiliara. Cred in dezvoltarea acestei zone metropolitane (Mosnita) asa ca an achizitionat un teren generos chiar vizavi de centrul Comercial M CITY din Mosnita Noua. Se contureaza un proiect imobiliar de anvergura, care va adauga valoare comunitatii”, adauga managerul Centro Group, dl. Cionca.

Centro Group e o companie ce face parte dintr-un grup originar din Italia, care mai are reprezentante in Bulgaria, Portugalia, Mexic si China.

Sediul din Timis este in Mosnita Noua, pe strada Carpati, nr. 11.

Telefon: 0256 393 626
http://www.centrogroup.ro/
[email protected]

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Recomand cu incredere! Oameni & servicii de calitate superioara!

  2. Unde se pot cumpara produsele? Exista un magazin online, unul fizic?