Migranti capturati de politistii de frontiera in drum spre Timisoara. Calauza a fost arestata

TIMIS. Un grup de migranti a fost prins de politistii de frontiera in drumul lor catre Timisoara.

CITESTE SI: Amenzi dupa protestul anti carantina de la Timisoara. Oameni sanctionati ca au sfidat restrictiile in pandemie. Video 

Transfugii erau intr-un microbuz condus de un roman in varsta de 30 de ani. Oamenii legii au oprit masina in care se aflau soferul si 11 tineri, in Moravita, dupa care i-au dus pe toti la sediul Politiei de Frontiera.

In urma cercetarilor, oamenii legii au aflat ca cei 11 au intre 18 si 27 de ani si provin din Afganistan, Pakistan si Sri Lanka, iar romanul trebuia sa ii transporte doar pana la Timisoara. Tanarul sofer, care este cercetat pentru trafic de migranti, a fost dus in fata magistratilor, iar acesta au decis sa-l trimita in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

Nu doar politistii de frontiera timiseni au avut de lucru, ci si colegii lor din Caras-Severin. Acestia au oprit in Moldova Noua un grup de 5 indivizi. In urma verificarilor, oamenii legii au aflat ca acestia au intre 26 si 48 de ani si provin din Yemen si Sudan. Transfugii vor fi cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vai ce realizare, au fost prinsi… si apoi ce? o sa se adauge la grupurile care isi fac veacul pe malul Begai, dorm pe jos, isi fac nevoile pe sub poduri si stau la mila bisericii ca autoritatile nu ii ajuta nicicum.
    Tot mai infecta e zona in care stau migrantii, autoritatile sunt prea ocupate sa ne monitorizeze daca suntem la 20 in case, sau sa mai prinda vreun restaurant deschis sau vreo petrecere de copii..E penibil ce am ajuns sa traim!

  2. Multumiti din inima „partidului” (partidelor?),
    ….