Greu de oprit, ziua si furtul. Hot de biciclete capturat de politisti dupa ultimele lovituri date la Timisoara

TIMISOARA. Neobosit, fura bicicleta dupa bicicleta. Un tanar a fost prins de politisti la scurt timp dupa ce furase una de pe o strada din Timisoara.

CITESTE SI: 10 focare active de COVID, in Timisoara si in judet, ultimele in doua primarii si la penitenciar. Aproape 350 de noi imbolnaviri cu coronavirus si 6 morti 

Tanarul a fost oprit joi de o patrula pe bulevardul Revolutiei din 1989. Oamenii legii aveau informatii despre o bicicleta furata in aceeasi zi de pe strada Matei Basarab, iar tanarul nu a putut justifica de unde o are pe cea cu care se plimba.

In urma cercetarilor facute, politistii au descoperit ca tanarul furase cu o zi inainte o alta bicicleta, din Piata Unirii din Timisoara.

Hotul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul Politiei. Intre timp, oamenii legii continua cercetarile pentru a stabilit daca individul a mai savarsit si alte infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.