Concursul ‘3R – Reducere, Refolosire, Reciclare a deseurilor’. Sute de lucrari au fost inscrise in competitie de elevii din Timis

TIMISOARA. Concursul „3R – Reducere, Refolosire, Reciclare a deseurilor” a demarat la inceptul lunii martie si este organizat de RETIM, in colaborare cu ADID Timis si Zona Dezvoltare Lions Timisoara Dinamic Club.

Intrecere are ca scop informarea si constientizarea modului in care se pot reduce, refolosi si recicla deseurile de la scoala si acasa. Concursul este rezervat tuturor elevilor din clasele 0-IV, V-VIII si IX- XII si este un real succes. S-au inscris peste 700 de elevi la competitia care se va incheia in 16 aprilie.

Noi, organizatorii, RETIM impreuna cu Adid Timis si Zona Dezvoltare Lions Timisoara Dinamic Club, suntem foarte incantati ca vedem ce succes are concursul 3R! S-au inscris peste 700 de elevi, cu lucrari care mai de care mai creative, interesante si care exprima foarte bine cele 3 principii. Saptamana aceasta lucrarile se vor colecta de la scoli, acestea urmand sa fie jurizate, iar anuntarea castigatorilor se va face pe 1 Aprilie. Premiile ii asteapta pe castigatori!„, transmit reprezentantii RETIM.

In aceste zile lucrarule inscrise in concurs vor fi colectate, iar in perioada 26-31 martie urmeaza sa fie jurizate lucrarile si sa fie desemnati castigatorii. Juriul este format din reprezentanti RETIM, ADID si Zona in Dezvoltare Lions Dinamic Plus Timisoara.

Castigatorii urmeaza sa fie anuntati in 1 aprilie, pentru ca din 2 pana in 16 aprilie sa fie distribuite premiile catre castigatori prin intermediul partenerului Zona in Dezvoltare Lions Dinamic Club.

Dupa finalul concursului, RETIM planuieste sa organizeze si o expozitie, in care lucrarile copiilor talentati din Timis sa fie admirate de public.

Premiile oferite de către organizatori sunt:

21 x biciclete
21 x trotinete freestyle
21 x seturi role
100 x ruscaci
Premii de participare:

150 x bidoane de apa
150 x sepcute
100 x sacose din material reciclabil

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.