Se opreste apa in doua localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile intretinere ale propriei retele si lasa fara apa doua localitati din judet.

Prima interventie este programata pentru urmatoarele trei zile la Sag. Aici reteaua de distributie va fi spalata cu apa si aer, dupa urmatorul program:

miercuri, 24.03, pe strazile III, IV și VI
joi, 25.03, pe strazile II, III și IV
vineri, 26.03, pe strada CXIV și parțial CXI.

Pe tronsoanele de conducta pe care se executa spalarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apa va fi intrerupta.

Apa va fi oprita si joi, intre orele 9.00 si 15.00, la Ianova, unde se vor face lucrari de spalare a rezervorului de inmagazinare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asmenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.