Tanar acuzat de viol capturat de politisti in apropiere de Timisoara. Era cautat in toata Europa

TIMIS. Dat in urmarire internationala, un tanar a fost prins luni de politistii din Timis.

CITESTE SI: Desi a promis 17, ramanem cu 8. Dominic Fritz: Deschidem ultimele centre de vaccinare infiintate de Primaria Timisoara. Edilul spune ca cele doua saptamani de carantina au dat roade si lauda Guvernul Citu 

Barbatul in varsta de 31 de ani, din Temeresti, era cautat pentru un viol pe care l-ar fi savarsit pe teritoriul Austriei.

Politistii de la Investigatii Criminale si colegii lor de la Sacosu Turcesc au dat de urma barbatului la Uliuc, unde se ascundea.

Individul a fost retinut si va fi pusa in miscare procedura de extradare in Austria, unde urmeaza sa isi primeasca pedeapsa.

Foto: arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ca sa vezi… gasit in Timisoara. Uite inca un motiv sa tinem carantina. Toate gunoaiele din Romania s-au mutat in Timisoara.