Inghesuiti intr-o masina spre vestul Europei. Calauza si migranti capturati in Timis

TIMIS. Sapte transfugi au fost prinsi de politisti in masina unui roman, care urma sa ii duca de la frontiera cu Serbia pana in urmatorul punct al calatoriei lor catre vestul Europei.

CITESTE SI: Seful de partid al lui Dominic Fritz cere noi masuri la Timisoara. Cristian Mos: De ele depinde cum va evolua situatia in perioada urmatoare 

Calauza i-a preluat pe migranti in apropiere de granita si a ales sa mearga pe drumuri mai putin circulate, pentru a nu fi prins. Politistii de frontiera de la Moravita au oprit autoturismul intre Gherman si Percosovo, si i-au condus pe cei opt la sediul institutiei.

In urma cercetarilor, oamenii legii au aflat ca cei sapte migranti au varste cuprinse intre 19 si 47 de ani si provin din Turcia, iar calauza este un roman de 31 de ani.

Acum, cei 7 turci sunt cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat, in timp ce tanarul sofer, pentru trafic de migranti.

Oamenii legii le recomanda timisenilor sa nu transporte persoane necunoscute in apropiere, sau spre granita, iar in cazul in care le sunt solicitate asemenea servicii, sa anunte Politia de Frontiera la numarul de telefon 0219590.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ei ,lasa-ma!!Si turcii pleaca ilegal ??Da’ lor ce naiba le lipseste,ca la ei nu e razboi,pot pleca si cu acte in regula….