Ripensia Timisoara, 3 puncte muncite obtinute in prelungiri, la Slatina

TIMISOARA. Etapa a 20-a, penultima a sezonului regulat a adus o victorie frumoasa pentru Ripensia. Echipa banateana s-a impus cu 1-0 la Slatina, cu un gol venit de la Mihai Ene. Jucatorul timisorenilor a intrat in repriza secunda si a marcat in minutul 92 dupa o faza personala.

CITESTE SI: Avem un nou focar de COVID in Primaria Timisoara si e aproape 6 rata de infectare in judet. 6 morti si aproape 400 de noi cazuri in 24 de ore 

Revenind la desfasurarea partidei, aceasta a fost dominata de oaspeti, care si-au creat mai multe ocazii de gol, mai ales in prima parte. Gazdele au fost mai periculoase dupa pauza, cand au si trimis mingea in bara, dupa care Dobre a salvat magnific un sut din apropiere.

Duelul a fost al unor echipe suferinde, niciuna dintre ele nereusind sa castige vreun meci oficial in 2021. Totusi, dupa cum s-a jucat, ambele grupari meritau mai mult. Ripensia a facut 21 de puncte dupa aceasta partida, avand in aceasta primavara un bilant cu o victorie, trei remize si un esec si cu siguranta va mai urca in clasament.

Ripensia: Dobre – Andrei Macritchii, Tieranu, Rogac, Fridrich – Coulibaly, Calin – Vasluian, Neagu, Piftor – Sokovic. Au mai intrat: Ene, Gladun, Tudorache, Popovici, Valeri Macritchii. Antrenor: Cosmin Petruescu

Pentru formatia banateana urmeaza un meci acasa in ultima etapa din prima parte a sezonului. Timisorenii primesc vizita fotbalistilor de la Comuna Recea, care in aceasta runda a spulberat cu 6-0 pe CSM Resita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.