Primul pas spre Liga 1. CFR Timisoara invinge Sportul Ciorasti. One man show pentru Nemitanu in prima repriza. Foto

TIMISOARA. Victorie pentru CFR Timisoara in primul meci din turneul de promovare in Liga 1 de futsal, care se disputa la Sebes.

CITESTE SI: Traseul Autostrazii Timisoara – Belgrad anuntat de ministrul Drula e facut dupa harti vechi de 15 ani, trece printr-o zona locuita din Mosnita si peste ruta unor conducte de apa dintr-un proiect pe bani europeni. Anuntul vicepresedintelui CJ Timis Alexandru Proteasa 

Fotbalistii pregatiti de Valentin Ilas nu le-au dat timp adversarilor nici sa se aseze bine in ghete si au deschis scorul dupa doar 58 de secunde prin Ionut Nemitanu. Jucatorul in varsta de 28 de ani a dat recital pana la pauza, reusind sa mai inscrie de alte trei ori. Robert Varlan a inscris si el o data, in timp ce pentru Sportul Ciorasti a punctat cate o data in primul mitan, prin Manaila si Craciun.

In partea a doua a jocului timisorenii nu au mai fortat, insa au mai inscris alte doua goluri, prin antrenorul jucator Valentin Ilas. Craciun a mai punctat o data pentru Sportul, iar scorul final a fost 7-3 pentru CFR.

In primul meci al zilei, Metropolitan Isalnita a invins cu acelasi scor pe Kereszthegy Remetea.

Sambata, de la ora 14, Sportul Ciorasti da piept cu Metropolitan Isalnita, iar CFR Timisoara va infrunta de la ora 16 pe Kereszthegy Remetea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.