Impact intre doua masini conduse de femei, la Timisoara. O soferita ranita in accident

TIMISOARA. Accident, vineri dupa-amiaza, la Timisoara. Doua masini s-au izbit pe o strada din zona de nord a orasului.

CITESTE SI: Amenzi si de 6000 de lei pentru nesimtitii care au aruncat gunoaie la colt de strada in Timisoara. Au fost prinsi cu camerele de supraveghere. Foto 

Accidentul s-a petrecut la doi pasi de mall, cand o soferita care circula pe strada Demetriade, venind dinspre strada Eric Baader, in intersectia cu breteaua care duce catre bulevardul Antenei a intrat intr-o alta masina, condusa tot de o femeie.

In urma impactului, a doua soferita, in varsta de 25 de ani, a fost ranita.

O femeie, in varsta de 44 de ani, conducea un autoturism pe strada Aristide Demetriade, dinspre strada Baader, iar la intersectia cu Calea Mallului a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 25 de ani care se deplasa regulamentar pe Calea Mallului. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto de 25 de ani. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Cele doua femei au fost testate cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciuna nu bause inainte de a se urca la volan.

Circulatia s-a desfasurat cu restrictii in zona pe perioada desfasurarii cercetarilor la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.