Tara preferata de romani care isi deschide granitele turistilor la vara. ‘Nu vom solicita pasapoarte de vaccinare’

Dupa atatea restrictii suportate timp de un an, fiecare dintre noi viseaza la o vacanta in aceasta vara. O tara aflata pe doua continente ii asteapta cu bratele deschise si pe turistii romani, si afirma ca nu va cere pasaport de vaccinare.

CITESTE SI: Tot mai multe tari suspenda vaccinarea cu serul AstraZeneca. Germania, Franta si Italia, ultimele state intrate pe lista

Turcia a anuntat, luni, ca asteapta turisti britanici si din alte tari in sezonul estival, precizand ca nu va solicita dovada de vaccinare.

Ii asteptam cu bratele deschise pe turistii britanici. Colaboram cu autoritatile britanice pentru a asigura ca sunt aplicate procedurile necesare”, a declarat Mehmet Ersoy, ministrul turc al Turismului, potrivit postului ITV.

Autoritatile din Tara Semilunei vor decide la jumatatea lunii aprilie daca turistii straini vor mai trebui sa prezinte rezultat negativ la teste anti-COVID-19 la frontiera, scrie digi24.ro.

Noi avem proceduri vamale de nivel mondial, care asigura ca riscul transmiterii virusului va fi redus in timpul calatoriilor in Turcia”, a completat Mehmet Ersoy.

Foto: propertyturkey.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.