S-a schimbat declaratia pe propria raspundere cu care poti iesi din casa in noua stare de alerta. Descarca modelul de aici!

Autoritatile au prelungit cu inca o luna starea de alerta in Romania, iar conform noilor reglementari carantina de noapte incepe la ora 22.00, si nu de la 23.00, cum era pana duminica.

CITESTE  SI: Tot mai multe tari suspenda vaccinarea cu serul AstraZeneca. Germania, Franta si Italia, ultimele state intrate pe lista 

Odata cu aceste noi masuri, si declaratia pe propria raspundere a fost modificata.

Astfel, toti cetatenii sunt obligati sa aiba la ei declaratia pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator, iar schimbarea consta tocmai in scrierea pe document a orei 22.00, in loc de 23.00.

Cu exceptia acestui detaliu, formatul ramane nemodificat.

AICI puteti descarca noul model de declaratie pe propria raspundere.

Va reamintim, duminica, a intrat in vigoare hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara, dupa noua stare de alerta ce interzice circulatia fara motiv intre orele 22.00 si 5.00 dimineata. Foto si video

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.