Hoti fara niciun Dumnezeu. Au dat lovitura la Catedrala

Hotii au intrat noaptea trecuta in Catedrala si au plecat cu toti banii pe care i-au gasit.

CITESTE SI: Amenzi pe banda rulanta pentru cei care sfideaza regulile impuse in pandemie, la Timisoara si in judet 

Mai exact, infractorii au intrat in catedrala „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, din centrul Hunedoarei si au furat banii din cutia milei, dar si cei obtinuti din vanzarea de lumanari, scrie ziardehunedoara.ro.

Lipsa banilor a fost observata de preoti miercuri dimineata, in momentul in care au intrat in lacasul de cult.

Cei care slujesc aici spera ca politistii sa ii prinda cat mai repede pe infractori, mai ales ca acestia au fost filmati.

Surpriza de dimineata. Ne-au calcat hoții. Mare paguba nu au facut. Asa cam vreo 3-4.000 lei. Ce nu stiau, au fost inregistrati. Nu dureaza mult pana ce vor fi prinsi… PS. Poate ne aduceti boxa inapoi. Seria ei e pe factura de inventar…”, a scris preotul Petru Suciu, pe pagina sa de Facebook.

Foto: zhd.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Alo!!Baga-ti exprimarile idioate pe gat si taci!!Poate pui si mana pe carte sa inveti romaneste…ca ,,poluezi,, grav limba romana.