Petrecere de majorat ‘sparta’ de politisti. S-a lasat cu zeci de amenzi, dar si cu dosare penale

Un tanar si amicii sai nu vor uita cu siguranta ziua in care acesta a implinit 18 ani. Nu pentru ca s-ar fi distrat in vreun fel anume, ci pentru ca s-au ales cu totii cu amenzi.

CITESTE SI: Primarul Dominic Fritz anunta masurile luate de CJSU pentru perioada de carantina in Timisoara si cele patru comune periurbane

S-a intamplat inlocalitatea hunedoreana Brad, unde politistii au venit „neinvitati” la un majorat organizat intr-un local. Oamenii legii au fost anuntati de cheful care era in desfasurare, iar cand au ajuns la fata locului au descoperit 46 de oameni care petreceau ca in vremurile bune, fara sa le pese de faptul ca in aceasta perioada astfel de evenimente sunt interzise.

Organizatorul petrecerii si administratorul localului s-au ales cu dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor, in timp ce petrecaretii urmeaza sa fie sanctionati pentru ca nu au respectat regulile impuse in pandemie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.