Revine declaratia pe propria raspundere la Timisoara si in localitatile periurbane carantinate. Descarca de aici modelul!

TIMISOARA. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis sambata intrarea in carantina a Timisoarei, dar si a comunelor Dumbravita, Mosnita Noua, Ghiroda si Giroc. Decizia va intra in vigoare din 8 martie, de la ora 00.00, iar pentru a iesi din casa vom avea nevoie din nou de declaratie pe propria raspundere.

CITESTE SI: Timisoara si comunele periurbane intra in carantina. Rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 la mie. Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis 

In declaratie cei care pleaca de acasa trebuie sa isi completeze  numele, prenumele, data nasterii si adresa de domiciliu, iar apoi sa bifeze motivul deplasarii.

Este permisa deplasarea in interes de serviciu, pentru efectuarea cumparaturilor, pentru asistenta medicala, pentru plimbari scurte in jurul locuintei, dar si pentru plimbarea animalelor de companie.

CITESTE SI: Raed Arafat, după anunțul privind carantina in Timisoara și comunele periurbane: Urmeaza sa semnez ordiul. In weekend vor ramane deschise doar magazinele alimentare și farmaciile, nu vor fi deshise mall-urile 

De asemenea, oamenii vor trebui sa completeze declaratia si daca merg sa doneze sange, sa se vaccineze impotriva COVID-19, pentru realizarea de activitati agicole sau ingrijirea unei proprietati din alta localitate.

Tot in declaratie trebuie completata si adresa la care se deplaseaza persoana sau durata deplasarii.

AICI puteti descarca modelul de declaratie pe propria raspundere!

CITESTE SI: Alin Nica: Azi, in CJSU Timis, a castigat solutia minimului efort pentru administratia Timisoarei: carantina municipiului si a zonei periurbane 

Va reamintim, decizia de carantinare a fost luata cu 30 de voturi pentru, 4 impotriva si 4 abtineri. Printre cei care au votat pentru intrarea in carantina se numara primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Carantina va dura 14 zile.

Va reamintim, la ultima raportare, in Timis, rata de infectare cu COVID-19 este 5,48 de cazuri la o mie de locuitori, in timp ce la Timisoara este 7,49 cazuri la o mie de locuitori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Îmi e rușine și nu mai pot suporta prefăcătoria scenariilor teatrale despre covid ale politicienilor noștri, hoți și mincinosi notorii.

  2. Sa va fie rusine ipocritilor, nu sunteti capabili nici macar sa puneti un formular oficial PDF pe un site gov.ro nici macar nu merge primariatm.ro . Razboi economic fara creier!

    Va deranjeaza fix Postul Mare pocaitilor si ati adus olteni sa stea de paza! Mintea scurta si pulanul mare.

  3. Declaratia este pe PROPRIE raspundere, nu PROPRIA raspundere. Sa mai invatam sa vorbim limba romana.