Cablistii amenintati cu noi amenzi pentru trotuarele ramase distruse, la Timisoara, in urma ducerii firelor in subteran

TIMISOARA. In ultimii ani de zile firmele de cablu din Timisoara au fost somate si amendate in nenumarate randuri pana au inceput sa ingroape cablurile ce atarnau pe stalpii de pe strazile orasului.

CITESTE SI: Pornesc lucrarile pe Calea Bogdanestilor. Va fi primul bulevard cu linii de tramvai inierbate, la Timisoara 

Cand in sfarsit au bagat o parte in subteran, cablistii au „uitat” sa readuca si trotuarele la starea initiala.

Primaria a impartit in ultima vreme amenzi in valoare de 170.000 de lei firmelor care au lasat dezastru in urma lor, si avertizeaza ca sanctiunile nu se vor opri aici.

Trotuarele care au fost sparte, de exemplu pe bd. Revolutiei, sau pe 16 Decembrie, vor trebui refacute de catre operatorii de telecomunicatii care le-au spart. Am dat o prima runda de amenzi pentru trotuarele care au fost sparte si care nu au fost reparate. Suntem in dialog cu ei si, in cazul in care nu incep lucrarile de reparatie, saptamana viitoare va urma o noua runda de amenzi. Iar ulterior, in cazul in care nu se vor conforma, vom face noi aceste lucrari si le vom emite factura, pentru ca exista portita legala sa facem aceste lucruri”, a avertizat viceprimarul Timisoarei, Ruben Latcau.

Va reamintim, in timpul administratiei Robu, pentru a convinge cablistii sa ingroape firele care atarnau pe stalpi, pe langa amenzi, echipe de interventie ale municipalitatii s-au apucat sa taie cablurile, si nu o data timisorenii au ramas fara internet sau televiziune in locuinte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.