Explozie langa un centru de testare COVID-19 din Olanda, imediat dupa deschiderea acestuia

O deflagratie a avut loc miercuri dimineata in apropierea unui centru de depistare COVID-19 din Olanda.

CITESTE SI: Nu se invata minte. Amenzi cu nemiluita date de politisti la Timisoara si in judet celor care refuza sa respecte regulile impuse in pandemie 

Dispozitivul s-a declansat in jurul orei 8, ora Romaniei, in orasul Bovenkarspel la scurt timp dupa deschiderea centrului, ferestrele fiind distruse. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa politia a declansat deja o ancheta pentru a stabili cine pus dispozitivul in apropierea centrului.

Genisti au fost desfasurati la fata locului, pentru a stabili daca acolo se afla in continuare material exploziv, scrie ziare.com.

Nu este prima institutie de acest gen care este distrusa in Olanda. La sfarsitul lunii ianuarie, in timpul unor proteste din orasul Urk, din nord-vestul tarii, un centru asemanator a fost incendiat de oamenii iesiti in strada.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.