Masca de protectie nu se asorteaza cu martisorul. Au curs amenzile pentru care sfideaza regulile impuse in pandemie la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Sute de timiseni si-au lasat la politie banii pentru martisoare, pentru ca au refuzat sa respecte regulile impuse in pandemie.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID in localitatile de langa Timisoara. 4 morti si peste 200 de noi cazuri de coronavirus in judet 

Oamenii legii au verificat 86 de firme, au urcat in 72 de mijloace de transport si au legitimat peste 200 de oameni.

In urma verificarilor, politistii au impartit 298de amenzi , cu o valoare totala de 74.750 de lei. 217 dintre sanctiuni le-au incasat cei care nu au purtat masca de protectie obligatorie, in timp ce alte 81 au fost date celor care au plecat de acasa fara declaratie pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator.

Controalele politistilor pe aceasta linie vor continua si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.