Cu taxiul spre vestul Europei. Migranti capturati in drum spre Timisoara

TIMISOARA. Au trecut granita din Serbia in Romania cu gandul de a ajunge intr-o tara din Vest, dar planul le-a fost dat peste cap de politisti.

CITESTE SI: Cand nesimtirea costa. Sute de amenzi si masini ridicate de pe strazile din Timisoara, dupa ce au fost parcate aiurea 

Oamenii legii au oprit un taxi pe soseaua care leaga Jimbolia de Timisoara, autoturism condus de un roman. In masina se aflat alti 4 indivizi, care nu aveau acte de identitate.

In momentul in care i-au luat la intrebari, oamenii legii au aflat ca cei patru provin din Bangladesh. Trei dintre ei au varste cuprinse intre 22 si 29 de ani, iar cel de-al patrulea are numai 15 ani.

Asiaticii le-au spus politistilor ca au trecut din Serbia in Romania pe frontiera verde si nu planuiau sa ramana in tara noastra.

Tinerii vor fi cercetati pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat. Politistii au tinut sa transmita si un mesaj soferilor din zonele de frontiera.

Recomandam cetatenilor sa nu transporte persoane necunoscute in apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situatia in care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, sa anunte echipajele Politiei de Frontiera, apeland numarul de telefon care functioneaza non-stop (021.9590)„, au transmis rerpezentantii Politiei de Frontiera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.