Incendiu violent la o fabrica, pericol de explozie. Oameni cu arsuri grave. Video

S-a dat alarma luni seara, dupa ce un apel la 112 anunta un incendiu la o hala care apartine unei fabrici de produse din petrol.

CITESTE SI: A fost filmat momentul impactului in accidentul din intersectie de la Timisoara. Microbuz rasturnat pe trotuar dupa ce a fost izbit de un BMW. 3 tineri raniti. Video 

Flacarile au cuprins o constructia din satul Inotesti din Prahova, dar si trei autoturisme si un tir care erau parcate in apropiere.

La fata locului au sosit 6 autospeciale ale pompierilor si doua ambulante SMURD, dintre care una de terapie intensiva mobila, care au preluat si doi barbati ce au suferit arsuri de gradele 3 si 4 pe 80% din suprafata corpului.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 700 mp cuprinzand intreaga hala, trei autoturisme si un autotren. Din nefericire, sunt si doua victime cu arsuri„, scrie ziare.com.

Potrivit aceleiasi surse, in apropierea halei se aflau trei tancuri in care sunt cate 20 de tone de combustibil.

Incendiu hala in care functioneaza o statie de prelucrare produse petroliere, in curtea unui fost CAP. Arde pe o suprafata de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, in hala fiind depozitate uleiuri uzate”, transmit reprezentanti IGSU.

UPDATE: Cei doi pacienti care au suferit arsuri au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti.

Din primele informatii, este vorba despre doi barbati, de 59 de ani si, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezinta arsuri pe aproximativ 60% din suprafata corporala. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafata corporala. La prima evaluare ambii au caile aeriene superioare afectate„, au transmis luni seara reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.