Au dat peste cap etilotestul. Soferi rupti de beti prinsi la volan, in Timis. Politistii au impartit sute de amenzi

TIMIS. Doi soferi din Timis s-au ales cu dosare penale, dupa ce au fost prinsi de politisti cu prea multe grade la bord.

CITESTE SI: Petreceri sparte de politisti, in pandemie, la Timisoara. Sute de amenzi date de oamenii legii 

Primul individ tras pe dreapta a fost un barbat de 43 de ani si a fost oprit de politistii din Faget. Acestia au simtit ca omul mirosea a alcool si l-au pus sa sufle in etilotest. Rezultatul a fost de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Al doilea sofer, un tanar de 31 de ani, a fost oprit in noaptea de duminica spre luni pe strada Primaverii, din Lugoj. Politistii au verificat documentele si, pentru ca duhnea a alcool, l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest. Alcoolemia a fost de de 1.12 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii soferi au fost dusi la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului.

Pe langa cei doi, politistii timisoreni au impartit 321 de amenzi celor care nu au respectat regulile de circulatie, dintre care 158 au fost aplicate celor care au depasit viteza legala pe diferite tronsoane de drum. Oamenii legii au mai dat si  63 au fost avertismente.

De asemenea, oamenii legii au retinut 23 de permise si au retras 10 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.