Politehnica Timisoara a zburat spre Slobozia pentru a castiga trei puncte

TIMISOARA. Poli va juca in weekend la Slobozia. Trupa viola a iesit foarte bine dupa prima runda din 2021 si a urcat pana pe locul secund. Dan Alexa se gandeste doar la victorie in meciul de maine, pentru ca formatia sa ramane sus.

„Ne asteapta un joc greu, am vazut Slobozia si la Bacau, e o echipa mult schimbata in bine, au un antrenor cu experienta. E o echipa foarte bine organizata, cu un cuplu de atacanti foarte buni. Au o suprafata de joc nu exceptionala, dar nici rea, se poate juca fotbal. E un meci greu si important, pentru ca trebuie sa ramanem acolo, in fata. Au ramas aceleasi zece echipe care se bat pentru sase locuri, orice pas gresit poate sa fie fatal. Noi avem un joc mai putin fata de alte pretendente, mergem increzatori, trebuie sa aratam bine la Slobozia. Dar daca nu vom avea determinare si concentrare, ne vom chinui si vom avea de pierdut”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al alb-violetilor.

Etapa din acest weekend a inceput bine pentru Poli, deoarece echipa pe care a invins-o saptamana trecuta, a fost aproape de victorie cu o contracandidata a Timisoarei in lupta pentru play-off, Rapid, partida incheindu-se insa nedecis, 0-0.

In acest moment, 12 echipe se lupta pentru primele sase locuri care duc in play-off.

Partida AFC Unirea 04 Slobozia – Politehnica Timisoara se disputa sambata, 27 februarie, de la ora 11.00, in etapa a XVII-a a Ligii 2. Ialomitenii ocupa locul 17, cu 15 puncte din 14 meciuri contabilizate, in timp ce alb-violetii sunt pe pozitia a 2-a, cu 27 de puncte din 15 jocuri. Meciul nu e televizat, dar va fi transmis in direct pe canalul oficial de YouTube al echipei banatene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.