Inceput de saptamana cu record de amenzi. Peste 300 de sanctiuni date celor care sfideaza regulile din pandemie, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Judetul este inca in zona rosie, la ultima raportare chiar s-a inregistrat o crestere a ratei de infectare, la peste 4 la mie, dar multi timiseni se incapataneaza sa nu respecte regulile in pandemie.

CITESTE SI: Pericol de moarte in intersectie la Timisoara. Fire atarnate in care te poti electrocuta sau cutii de distributie asfaltate. Foto 

In ultimele 24 de ore, politistii au verificat 81 de firme, au urcat in tot atatea mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni.

In urma controalelor, oamenii legii au impartit 302 amenzi, in valoare totala de 90.200 de lei. 240 dintre sanctiuni le-au primit cei care nu au purtat masca de protectie, in timp ce 61 le-am incasat cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator.

Politistii vor continua verificarile in fiecare zi din aceasta saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.