Poti castiga premii la Timisoara. Se cauta cea mai frumoasa fotografie veche cu indragostiti la un Concurs de Dragobete organizat de Muzeul National al Banatului

TIMISOARA. Dragobetele este sarbatorit in acest an si de Muzeul National al Banatului, care le propune timisorenilor un concurs de fotografie. Si pune si premii la bataie.

CITESTE SI: O capodopera demna de vechea Roma. Legendara transformare a raului Bega in canal navigabil si mintile stralucite ce au stat in spatele proiectului care a asezat Timisoara pe harta europeana a transportului pe apa 

Cei care vor sa se inscrie in concursul „Indragostiti de amintiri” vor trebui sa caute printre fotografiile proprii una veche. Nu are importanta formatul sau daca este alb-negru sau color, insa trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa fie vintage si sa simbolizeze…indragostitii.

Poza trebuie trimisa pe adresa [email protected] alaturi de o scurta descriere. In acelasi mail trebuie trecut numele si prenumele, varsta si numarul de telefon al celui care se inscrie in concurs.

Inscrierile se pot face pana luni, 22 februarie, la ora 12.00

Toate fotografiile vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului și vor putea fi votate până miercuri, 24 februarie, ora 12.00. Anunțarea câștigătorilor o vom face 2 ore mai târziu – în funcție de numărul voturilor primite ( Fb+Insta), iar premierea va avea loc vineri, 26 februarie„, transmit reprezentantii Muzeului National al Banatului.

Muzeul pune la bataie trei premii si cinci mentiuni, in valoare de 1000 de lei. Castigatorul va primi un tablou tematic al unui artist timisorean, ocupantul locului al doilea va primi un premiu din partea Enotecai de Savoya, iar ocupantul ultimului loc al podiumului primeste carti oferite de organizatorii concursului.

Cele cinci mentiuni consta in pachete promotionale oferite de Muzeul National al Banatului, iar toti cei 8 castigatori vor primi si cate o diploma de participare. In caz de neprezentare la premiere, premiile pot fi ridicate de la Bastion, in termen de 7 zile lucratoare.

Foto: Muzeul National al Banatului

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Frumoasă inițiativă!