Nu se invata minte. A crescut din nou numarul amenzilor aplicate celor care sfideaza regulile impuse in pandemie la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Vad ca se dau amenzi, dar nu vor in ruptul capului sa poarte masca de protectie.

CITESTE SI: Ziua in care prima izoleta a ajuns la Spitalul Victor Babes. Monica Cialma, primul medic care a dat piept cu coronavirusul la Timisoara, in urma cu un an. Video 

Politistii au verificat in ultimele 24 de ore, 81 de firme, au urcat in 112 mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni.

In urma controalelor, oamenii legii au dat 289 de amenzi, cu 20 de mai multe decat in ziua precedenta, cu o valoare totala de 74.500 de lei. 261 dintre sanctiuni au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie obligatorie, in timp ce alte 28 le-au incasat cei care au plecat de acasa fara declaratie pe propria raspundere sau adeverinta de la angajator.

Controalele politistilor vor continua si in zilele viitoare, in toate zonele orasului, dar si in judet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. nu avem ce sa invatam minte,toate restrictile sant ilegale

  2. Covidu’ e in tot si toate! Hai aduceti-va aminte. George Lesnea! Nu am pretentia sa stie ceva putoi de 20-25 ani care si-au facut educația pe Facebook dar cei de vreo 45-55 de ani trebuie sa-si aducă aminte. Atunci stiam pe cine sa injuram, acum ne injuram unii pe alții prin comentarii pe aici. Aici am ajuns din acest punct de vedere asa zisa democrație e mult mai perversa decat comunismul. Suntem intr-un razboi unii impotriva a!tora tocmai ca sa stea linistiti cei de la „butoane”. Statistici, cu masca, fara masca, valul trei, tulpina englezeasca, braziliana, lilieci, maimuțe, dracu’ stie ce o sa mai auzim! Intre timp „ciocu mic” ca sau va amendam sau va internam la spital Covid. Decat spitalul parca era mai bine inainte de 89′ o vizita la sectia de Miliție. Te ardeau la palme si la talpi, te durea vreo 2 săptămâni, dar supravietuiai 100%. Acum se intra la spital la verticală si se iese la orizontală, rece ca berea vara la terasa. Culpa medicala zero daca e spital Covid! Ia cititi mai jos si inlocuiti Partidu’ cu Covidu’ ‘. Parca stia Lesnea ceva acum vreo 35 de ani.
    Partidul e-n toate
    E-n cele ce sunt
    Și-n cele ce mâine vor râde la soare
    E-n pruncul din leagăn
    Și-n omul cărunt,
    E-n viața ce veșnic nu moare.”