Amicalul intre cele doua nume istorice, Ripensia si CAO, a fost adjudecat de gruparea din Timisoara

TIMISOARA. Duel cu parfum de odinioara. Ripensia Timisoara si Club Atletic Oradea au sustinut vineri un meci amical care aminteste de perioada romantica a fotbalului autohton. Partida a avut si o savoare aparte, bihorenii au condus cu 2-0, dar banatenii au intors si s-au impus cu 3-2.

CITESTE SI: Cand ocaziile se razbuna. ASU Politehnica Timisoara, la o jumatate de ora de o calificare istorica. Statistica partidei 

Numele grele ale fotbalului romanesc cu titluri in palmares au revenit la viata in ultimul deceniu, Ripi mai devreme decat colega din Vest. Echipa din Timisoara a ajuns intre timp in liga secunda, in timp ce trupa de pe Crisul Repede este inca in esalonul al treilea.

Prima repriza a fost spectaculoasa cu ocazii la ambele porti, iar experimentatul Codoban si apoi Hosu au marcat pentru vizitatori, ca Popovici sa reduca din handicap pana la pauza, 1-2. In partea secunda, echipa gazda a fost mult mai activa si a urcat cu toata garnitura dincolo de centrul terenului. Egalarea a venit normal, Alex Popovici trecandu-si in cont dubla. In minutul 70, Gladun a inscris din apropiere si avea sa stabileasca scorul final, Ripi – CAO 3-2.

Au evoluat pentru gazde: Miklos – Maric, Bain, Rogac, Gladun, V. Macritchii, Coulibaly, Ene, Popovici, Golda, Tudorache. Au mai intrat in repriza secunda: Velcea – Patru, Sturzu.

Ripensia Timisoara va mai juca un amical in acest final de saptamana, sambata, de la ora 13, cu CSM Resita, in Valea Domanului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.