Politistii din Timisoara cer ajutorul cetatenilor in cazul barbatului disparut a carui masina a fost gasita abandonata pe malul Timisului

TIMISOARA. S-a dat alarma inca de noaptea trecuta in Timis dupa ce un barbat a disparut fara urma, fiindu-i gasita doar masina abandonata pe malul raului Timis, aproape de Albina.

CITESTE SI: Si-a dat demisia proaspatul director Colterm, Bogdan Nanu, dupa ce cu o zi in urma a recunoscut ca are o condamnare penala 

Mihai Danut Ferrero Lazea, in varsta de 38 de ani a plecat de acasa inca de miercuri, iar de atunci familia nu mai stie nimic de el.

Barbatul are 1,75 m inaltime, 80 de kilograme, ochi caprui, par scurt de culoare castanie.

La data disparitiei barbatul purta blugi de culoare inchisa, o geaca maro si adidasi de albi.

Cei care pot oferi informatii despre barbat sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112.

Va reamintim, cautarile barbatul disparut au inceput inca de noaptea trecuta, cand echipaje de pompieri voluntari din Mosnita Noua si din Timisoara, politisti, jandarmi si localnici au organizat o ampla actiune pentru a-i da de urma.

In ciuda coditiilor meteo nefavorabile, salvatorii au verificat malul apei si zonele de vegetatie ore intregi, fara vreun rezultat. Cautarile continua.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.