Migranti capturati de politistii de frontiera in Banat. Unii au incercat sa scape inotand, altuia i-a venit rau cand i-a vazut pe oamenii legii

Migranti capturati joi dimineata, dupa ce au incercat sa treaca Dunarea cu o barca pneumatica. Doi dintre ei au vrut sa scape. Alti transfugi au fost prinsi la frontiera in Timis.

CITESTE SI: A murit soferul care a provocat accidentul de pe Calea Aradului. Facuse infarct la volan 

Primii cinci au fost zariti de politistii de frontiera in apropiere de Moldova Noua, in timp ce incercau sa treaca cu barca din Serbia in Romania. Oamenii legii au anuntat echipajul de marina, iar o ambarcatiune a plecat catre barca cu migranti.

Cand au vazut politistii, doi dintre indivizi au vrut sa ii fenteze si sa ajunga totusi la mal, asa ca au sarit in apa si au inceput sa inoate. Oamenii legii i-au ajuns insa si i-au scos din Dunare, dupa care i-au adus la mal si pe colegii lor. Intre timp a fost apelat si numarul de urgenta 112 si a fost chemata o ambulanta.

Toti cei cinci migranti au fost dusi la spital.

Din primele verificari politistii au aflat ca au varste cuprinse intre 20 si 35 de ani si provin din Yemen.

Si colegii din Timis au avut de lucru. Politistii de frontiera de la Moravita au capturati patru migranti din Afganistan si Iran, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani. Unuia dintre cei prinsi i-a venit rau si a fost chemata o ambulanta pentru a fi transportat la spital.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Barbatin tineri,in putere,din tari unde barbaria si fanatismul religios sunt lege,vin buluc in Romania si pe urma..se indreapta spre vest-daca se mai duc incolo….Ce fac femeile si copiii din tarile lor??Cine ii intretine,cine are grija de ei,ca acolo femeile au ,,fata de masa,, pe figura ,si nu au voie sa iasa din casa??Chiar nu vede nimeni ,ca ceva e ,,putred in Danemarca,,…..si ca ,,political correct,, e o imensa greseala??